Keräys vanhainkodin ja Los Barrioksen hyväksi alkaa

Olisiko sinulla mahdollisuus auttaa vanhoja koiria ja rahapulassa kamppailevaa Los Barrioksen tarhaa? Yhdistys aloittaa nyt keräyksen, joka jatkuu vuoden loppuun asti. Keräyksellä yritämme turvata vanhainkotimme tulevaisuutta ja auttaa yhteistyötarhaamme.

Los Barrios kamppailee jättimäisten eläinlääkärikulujen kourissa. Tarhalla on jatkuva rahapula. Keräysvaroilla osallistumme tarhan eläinlääkäri- ja leikkauskuluihin.
Yhdistyksen vanhainkodissa asuu parhaillaan 15 koiraa, ja paikan ylläpitoon sekä koirien hoitoon liittyy paljon kustannuksia. Koirilla on runsaasti sairauksia ja iän tuomia vaivoja. Lisäksi rahaa kuluu erityisruokiin.

Toivomme koko sydämestämme, että voisimme myös tulevaisuudessa pelastaa vanhainkotiin koiria, joilla ei muuten ole enää mitään toivoa paremmasta elämästä.

Vanhainkoti on aloittanut toimintansa jo vuonna 2013, ja tähän mennessä se on auttanut lukuisia espanjalaisia ja myös suomalaisia koiria. Auttaisitko sinä meitä auttamaan myös tulevaisuudessa?
Yhdistyksellä on poliisin myöntämä pienkeräyslupa RA/2023/1114.
Apua voit lähettää Espanjan Katukoirat ry:n tilille **FI45 4055 0012 3279 59 viitteellä 3120 **tai MobilePaylla numeroon 94187.

Pienikin lahjoitus auttaa! Kiitos, kun välität ❤️

Kuvassa Lea Pulkkinen ja vanhainkodin asukkaat.

Kommentointi on suljettu.