Kesätapaaminen Hauholla 31.8.2013

Kutsumme kaikki Espanjan Katukoirien kautta tulleiden koirien omistajat ja karvakuonot perinteeksi muodostuneeseen vuositapaamiseen Lautsian lomakeskukseen Hauholle (www.lautsia.fi/) lauantaina 31.8.2013 klo 13 alkaen.

TÄNÄ VUONNA VIERAAKSEMME SAAPUVAT BO JA ANA, JOTKA OVAT VAPAAEHTOISIA ESPANJANSSA. Osanottomaksu on 10 euroa/aikuinen ja 5 euroa/lapsi. Jos perheessä enemmän kuin 4 osallistujaa, osanottomaksu on yhteensä 20 euroa. Maksu tulee suorittaa Espanjan Katukoirien tilille viimeistään 18.8.2013. Tili: Espanjan Katukoirat FI32 124 430 0011 5111 viestikenttään: osallistumismaksu Hauho. Osanottomaksulla katamme alueen vuokran, kahvitarjoilun ja makkarat. Järjestämme arpajaiset!

Myynnissä mahdollisesti kannatusrintamerkkejä, yhdistyksen t-paitoja yms. Mukaan kannattaa siis varata pientä käteistä. Käytössämme on ranta-alue, jossa on tarkoitus grillata makkaraa, kahvitella ja vaihdella kuulumisia. Halukkailla mahdollisuus saunoa. Innokkaat koirauimarit pääsevät myös esittelemään uimataitojaan!

Koirien kakat on kerättävä, joten kakkapusseja mukaan! Koirat voivat olla vapaana ranta-alueella, mutta kuitenkin huomioon ottaen alueella liikkuvat muut lomakeskuksen vieraat. Ottakaa koirillenne mukaan vesikipot ja vettä. Lautsian lomakeskus sijaitsee Lahden ja Tampereen välimaastossa. Lahteen matkaa 77km, Tampereelle 53km ja Helsinkiin 135km. Lomakeskuksesta voit vuokrata huoneen. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita jo edellisenä päivänä istumaan iltaa kanssamme.

Esim. 2hh jaetun hostelhuoneen hinta alk.30€/hlö/vrk sis. aamiaisen ja koiramaksun. Huonevarauksissa ottakaa yhteyttä Lautsiaan p.03 647 080. Mainitkaa varatessa EKK:n koiratapaaminen, niin saatte alennetun hinnan. Ilmoittautumiset tapaamiseen 16.8.2013 mennessä Sonjalle sähköpostilla: sonja.espanjankatukoirat@gmail.com Ilmoitathan samalla, jos joukostanne löytyy innokkaita leipojia! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan!

Hauho Hauho

Kommentointi on suljettu.