Tiedote koronatilanteesta ja adoptioista

Espanjan katukoirat ry haluaa tiedottaa:

Tällä hetkellä vaikuttavan koronatilanteen vuoksi suosittelemme kaikille Espanjan katukoirat ry:stä koiransa adoptoineille koiranomistajille ennakointia mahdollisen oman sairastumisen vuoksi. Pyydämme jokaista huolehtimaan ja selvittämään jo ETUKÄTEEN koirilleen hoitajan/hoitopaikan mahdollisen vakavan koronaoireilun tai sairaalaan joutumisen varalta. Suosittelemme myös kirjallisen ohjeen laatimista valmiiksi esim lompakkoon, josta löytyy hoitajan numero ja koiran hoito-ohjeet äkillisiä sairastumistilanteita varten.

Mikäli hoitajaa/hoitopaikkaa tai mitään tukiverkostoa ei ole, tulisi mahdollisessa avuntarpeessa olla yhdistykseen yhteydessä jo nyt ennakkoon mahdollisimman pian. Yhdistyksen mahdollisuudet auttaa ovat kotihoitajien pienen määrän vuoksi hyvin rajalliset, mutta mikäli avuntarpeessa olevat tiedetään jo hyvissä ajoin etukäteen, tilannetta on helpompi koordinoida ja järjestää. Aiheeseen liittyvät yhteydenotot sähköpostilla karoliina.espanjankatukoirat@gmail.com.

Tällä hetkellä yhdistys ei koronatilanteen vuoksi vastaanota kotiselvityksiä Espanjassa olevista adoptoitavista koirista. Pyydämme koirista kiinnostuneita ihmisiä seuraamaan kotisivujemme päivityksiä ja Facebook-sivuja Espanjan katukoirat ry, joille päivitämme lisätietoa kun adoptiot jatkuvat jälleen normaalisti. HUOM! Suomessa kotihoidossa olevista koirista vastaanotamme edelleen kotiselvityksiä myös koronatilanteen aikana.

 

Kommentointi on suljettu.