Yhdistys on saanut pienkeräysluvan

KERÄYS ON PÄÄTTYNYT, sydämellinen kiitos kaikille osallistujille.
Espanjan katukoirat Ry on saanut pienkeräysluvan nro. RA/2020/1422. ajalle 16.11.2020 – 15.2.2021. Keräyslupa on voimassa koko Suomessa pl. Ahvenanmaa.
Keräyksen tuotto käytetään lyhennettömänä Espanjan Katukoirat ry:n vanhainkodin koirien ja kotihoidossa olevien koirien terveydenhoitokuluihin sekä akuuttia hoitoa tarvitsevien koirien terveyden hoitoon yhteistyötarhoillamme.
Keräystili: Aktia FI45 4055 0012 3279 59
Viitenumero: 1009
Muistathan käyttää viitenumeroa, jotta pystymme paremmin erittelemään tämän keräyksen tuoton.
Mobilepay lahjoitusmahdollisuus tulossa myöhemmin.
Rahankeräyksen aloittaminen tuli erityisen tarpeelliseksi nyt korona-ajan vuoksi. Peruuntuneet lennot ja menetetyt koirapaikat, joista ei osasta saatu rahoja takaisin, vaikuttivat suuressa määrin yhdistyksen rahatilanteeseen. Yhdistys ottaa vanhainkotiinsa koiria, joille ei enään löydetä kotia iän, sairauden tai jonkun muun syyn takia. Koiria otetaan Espanjasta ja Suomesta ja myös muualta resurssien mukaan. Koronan vuoksi yhdistys ei ole pystynyt järjestämään yhteisiä puistoiluja eikä isompia varainhankinta tapahtumia, joilla saisi katettua vanhainkodinkoirien ja kotihoidossa olevien koirien eläinlääkäri, lääke ja ruoka ym. kuluja. Olemme myös pyrkineet lisäämään Suomessa olevien apua tarvitsevien koirien auttamista, myös näistä koirista koituu usein niin suuria eläinlääkärikuluja yhdistykselle, että kulukorvaukset ei riitä niitä kattamaan. Myös yhdistykselle palautuneiden koirien terveydenhoito kulut ovat monesti suuria.
Siksi nyt pyydämmekin apuanne.
Pienikin apu on suuri apu. Autathan meitä auttamaan ❤
Lisätietoja: Lea Pulkkinen p. 040 4171077
Kommentointi on suljettu.